Mitt allt

Sjuukt gamla bilder med sjukt underbara personer!


































Ni är helt underbara tack för att ni finns <3

Dec. 28, 2012

Förstår inte varför jag är så trött hela tiden . Sjukt jobbigt iallafall.
Inte gjort alls för mycket idag bara chillat med mamma och lillebror <3
Nu ligger jag i sängen med tända ljus och one tree hill på tv:n .
Imorgon blire att åka till stan med finaste syster ska bli kul att få umgås med dig själv va juh ett tag sen sist . Skönt att få prata av sig lite <3 Älskar dig .
Nu blire se klart detta avsnitt sem sova tror jag ! Godnatt



Godnatt :)

En dag lär du ångra hur du betede dig mot mig , För en dag lär din dotter/son bli behandlat på exakt samma sätt och då lär du hata den personen exakt så som jag hatar dig

Hoppas inte denna natt blir lika jobbig som natten till idag . Usch Fick springa spy , mådde sjukt illa och jaa allt var skit och jobbigt .
Men men sånt man får ta (a)
Nu ligger jag och kollar på one tree hill bara 4 säsonger kvar sen kan jag enkligen börja kolla på gossip girl!
Längtar .
Får se vad som händer imorgon tjata på mamma och åka till stan . efter som jag växt ut alla mina klänningar så vill ha en ny eller 2 ;) Fyy satan så mycket jag älskar min mamma.
Hoppas mitt/mina barn kommer älska mig lika mycket <3
Godnatt Mina FINA läsare!



Mitt allt


Mamma&johnie <3



Johnie & farfar & william <3



William &Jag <3



William & johnie <3


Jaaaaaaaaaag!

Underbar dag tack alla som gjorde den så speciell!


Godjul <3



God jul mina fina läsare!
Hoppas ni har en underbar dag med nära & kära <3
För de har jag! Massa mys!
Och har en extra bra dag eftersom jag får mysa med min bebis!
Ha de bra så hörs vi kanske senare!

Söndag tror jag

Trött så in i helvete!
Så får bli ett snabbt inlägg :)
Imorse åkte tanja hem tråkigt men rätt skönt att få va lite för sig själv
De behövs! Spelat bingo ikväll med familjen myssigt! Även att jag inte vann ett skit ! Nu ligger jag i sängen har kollat några avsnitt av one tree hill ! Tror jag börjar bli kär i den där mouth och lucas i one tree hill !! Haha . naaevars! Kärlek är för amatörer!;) Och imorgon är de jul afton men vart är julkänslan?
Ska iallafall bli kul att träffa släkten och TOMTEN så klart!
God jul och gott nytt år ALLA!!!







Fredag/lördag

Rolig fredag kväll med bästavän igår var ute hela kvällen/natten och larvade oss på kisa , putta varandra i snön och massa :) riktigt kul !
Ikväll blire snowracer bakom bil och sen barre brehäng! Sen får vi se vad kvällen bjuder på !
Och jag ska inte sluta blogga skiter i vad folk säger jah lägger upp vad jag vill även om de är en idiot med på bilderna! Det är ej jag som gör bort mig . Men puss på er


Jaadu

Underbar dag .
Först fika med klassen och lärarna.
Trevligt . sen drog madde jag mamma och tanja och handlade massa julklappar .. Och jag är fortfarande inte klar med alla julklappar:o Tack för att ni finns ni är guldvärda! Funderar även på att sluta blogga eftersom jag inte får lägga upp bilder där en viss person kanske är med på.. Och inte skriva de jag vill . så vad är de då för mening med att blogga? Men synd för de märks juh att folk tycker om att läsa min blogg . Men men får se hur jag gör antligen fortsätter jag och skiter i vad folk säger eller lägger av helt . Bara synd att min kära mor får ta skiten . Men men puss på er . You only make me famous Biitches!

Joorrå

Trevlig dag i stan med daniel , madde och min kära mor! Men guu vad jobbigt de är när de är massa folk och killar/gubbar ska glo på en så att man får damp typ!! Har försökt att hålla humöret uppe gick bra även att jag bara sovit 4 timmar inatt! Så nu är jag nästan klar med alla jul klappar bara några få kvar :)
Skönt de!
Juste hittade även mitt gamla minneskort med 1-2 års gamla bilder . så imorgon slänger jah upp dom ! Min fina bästavän kommer även ner imorgon ! Skönt de ska bli att ha dig vid min sida igen!
Och börjar även sakna tiderna som var förr . Bara för att de inte betyde något för dig betyde de mycket för mig! Skulle aldrig i hela mitt liv röra dig igen . men vi hade nog rätt så kul ihop.
Och fyy satan så kul jag hade varje kväll hade aldrig tråkigt .
Men men saker förändras bara gilla läget lixom! Juste köpte ett par skit snygga byxor och ett skit snyggt linne till mig själv i julklapp sååå jävla nice lixom!!
Nu blire mys framför one tree hill med tända ljus så klart . Och vem vet kanske en mysig kille brevid också men de har ni ej något med att göra . Ni vet redan allt för mycket om mig ;)




Trött..

Guu så trött jag är .. Och illa mår jag . Snart bär de av till stan med syrran mamma och daniel :) Och farmor och farfar kanske skulle med också :p Sånt som märks! Handla klart alla jul klappar! De är juh bara 5 dagar kvar till jul afton helt sjukt! Naae nu ska jag ta mig en macka! Pöss så länge !

Gee miig

Guuud hittade en sjuuuukt jäkla gammal bild ! Och guud vad jag saknar tiderna , inte personerna !!
Men jag älskade dom förr men just nu är två av dom bara ett glömt kapitel . Åhh snälla gud eller någon ta mig tillbaka till år 2010 en sista gång!
Åhh shit de året hände de mycket i mitt liv!! Haha . Tror jag tar och drömmer mig bort . Bye !


(inget klagomål på bilden)

Fuck

Du såg på mig att jag var så himla rädd för att du skulle lämna mig dan efter och du sa att det inte skulle bli så . Att du inte var sån som låg runt .
Och du trodde att jag trodde på de du sa men jag visste att du skulle svika mig en dag . Så jag låg med dig tänkte inte höra av mig mer . men tio min efter du dragit sa du att du sakna mig . Jag tänkte jag kanske har fel om den här killen han kanske är en bra kille ändå. Vi fortsatte smsa och du "planerade" massa saker . Sen en dag sluta du svara på mina sms .
Då tänkte jag om kan alla andra så kan jag också playa . Fuck kärlek fuck känslor fuck brustet hjärta !
Jag är ung kan göra vad jag vill jag är fri . Kärleken kan vänta .




gonatt

Trött tjej och nu börjar illamåendet komma så bästa att sova en stund!
Hoppas på att de blir en bra dag idag :) Skriver mer imorgon . puss fina läsare.

Skit dag

Ont i magen ont i ryggen ont i benen och brösten och mår illa kan denna dag bli bättre elle? Fyy satan vilken skit dag detta varit . och så skulle jag sova en liten stund blir väckt av lille bror ,fullt med snö i ansiktet och hela sängen ! tack rasmus vaaa snäll du ärr!!!
Skriver lite mer sen om hur dålig dagen varit..

Dagen :)

Sov till halv ett idag , förstår inte hur jag kan va så trött som jag är ..
Ingen skola vart de, de är de värsta med den här snön att jag inte tar mig till skolan "/ men i morgon måste jag ditt för har viktigt möte imorgon! vart att äta lite "Frukost" med mamma och snacka om massa saker sen runt två drog jag upp en sväng till felicia och min prins! Typ bara "dör" när jag umgås med er ! Kärlek på er asså shit!
Sen vid fyra gick vi ner till tvätten sen så laga fellan mat och jag satt ock kolla på xD haha . Riktigt gott vart de! sen mys framför tvn med william sen drog jag hem och fyy satan va snö jag fick innan för kläderna och i ansiktet ! Blää & fyy!
När jag kom hem vart de mys framför "jul kalendern" med mamma och pappa, syrran och daniel :) Sen drog madde och jag och daniel och köpte massa filmer på statiol . såg halva filmen sen hoppa jag in i duschen sen bäddade rent sängen och kröp ner och myste till "one tree hill" tredje gången jag ser den serien:p haha nu blire att läsa lite sen sövaaaa ! Loveit!
Och jag bara älskkar mittt liiiiv !
Lyckklig tjejjj!


Felicia , madde och jag <3

<3

Så otroligt fina pojkar!
Anders & robert <3

sorry

Sorry att jag varit så dålig på att blogga .. Men orken finns inte helt slut om dagarna och illa mår jag fyy blää , men ska bättra mig på att blogga de lovar jag (:
Bäst att sova lite skola imorgon .
godnatt fina läsare och nyfikna jäklar!

Dec. 08, 2012

Mår jätte illa och rygg jäveln värker enormt .. Jävla skit kväll/natt..
Men riktigt trevlig att träffa vera en sväng ,

gonatt

Mår jätte illa .. fast de har jag gjort de senaste veckorna så inget ovanligt ...
Dagen har varit rätt så ok :) Men de skriver jag mer om imorgon orkar inte nu godnatt <3

Dagen/godnatt

Vart ingen skola på hela veckan efter som vi inte ville ge oss ut i detta väder (: Men de gjorde inte alls mycket skönt att få sova ut :)
Idag har jag inte gjort allt för mycket bara tagit de lungt och chillat med min älskade familj! Nu ligger jag i sängen pigg så in i helvete var nog inte så bra att drick powerking så här dax :p Menmen .
Nu blire att se film ;)
Jag längtar till lördag kan tiden inte gå lite fortare?
Godnatt!
"Nervös men hoppas den dyker upp imorgon .. "

Sov sött Eriq <3

lär nog inte bli så mycket sömn inatt , Massa tankar snurrar runt i huvudet just nu "/
Kan inte förstå att de är sant , Känns bara så konstigt att jag aldrig mer lär höra din röst se ditt otroligt fina leende eller aldrig mer se dig!
Jag kände dig inte så väl men tillräckligt mycket för att sakna dig!
Läste för ett tag sen alla sms vi skickat med varann visste inte om jag skulle skratta eller gråta . Du ska veta en sak eriq jag svimma nästan varje gång jag såg dig så otroligt vacker var du! Sov sött fina eriq<3
Vi ses på andra sidan <3







Dec. 04, 2012

Trött och extrem huvudvärk och inte kan jag sova heller . "/ Tror jag håller på att bli sjuk känns som så i kroppen. Men får verkligen INTE bli sjuk till helgen ..
Skulle juh verkligen inte vara fel med en kille brevid sig för *burr* va kallt de är! Men jag bara älskar att de snöar utanför fönstret! ! :D älskar snön! Nu ska jag försöka sova IGEN .



Min otroligt vackra familj!

Kan inte beskriva med ord hur mycket ni betyder för mig!
Men ni ska veta att jag älskar er så jävla mycket , och att jag är så jävla glad över att jag har er! Ni är det finaste jag har på denna planet!
Och jag skulle inte klara mig utan er ! Tillsammans är vi som starkast!
Jag älskar er tills döden skiljer oss åt och även efter!



Fina du!

Tiden går för fort , Min lilla bäbis är redan 10 år idag ! Jag älskar dig emil så jävla mycket , Vi är inte alltid bästa vänner men vi finns alltid där för varandra . Och jag är så otroligt stolt övet att få kalla dig lillebror!
Du är min lilla glädje spridare du får mig nästan alltid att skratta och le !
Skulle inte klara mig en dag utan ditt fina leende och skratt!
Du är guldvärd!
Storasyster är så stolt över dig!
Grattis på födelsedagen min underbara!
Jag älskar dig !
Emil <3 Michaela = syskon föralltid!





Hehe

Rätt så rolig kväll igår :)
Tack alla :)
Imorse vart de att åka och kolla på älgar och klappa och mata dom riktigt mysigt att få umgås med familjen! Pappas jobbar kompisar var även med såg en riktigt snygg kille men trodde att han va 30 då tänkte att där har jag inte en chans . Sen drog mamma och pappa på julbord sen när dom kom hem så hade den snygga killen gett hans nummer till mamma för att han tycke jag såg bra ut och han tyckte jag skulle ha hans nummer: p(han va bara 19)
Haha riktigt kul! Haha
Nu blire mys med familjen sen intar jag sängen :)


Jag och erica

Typ dog lite

William överlycklig!

Jag och felicia igår :)

Typ

Riktigt trevlig kväll med massa folk :) Märks att man tröttnat på att festa redan hemma brukade annars gå hem 3-4 på morgonen ;p Hehe
Full som ett svin är man också naevars de är jag inte ;)!!!!!!!!
Naae nu tror jag att Tant michaela går och lägger sig och skriver med "sin" fina Pöjk sen sova! godnatt FINA läsare!

RSS 2.0