Mitt liv som popstjärna ;)

Varit en underbar dag med mina käraste robert willam och felicia :) Åkt a-traktor med felicia i 2 & en halv timme och pratat om gamla minnen och massa underbart! Fyy fan vad jag älskar att umgås med dig du gör mina dagar enkla! Har även skrattat i 1 timme nu med min käraste! Nu ligger jag i soffan och ska se på " mitt liv som popstjärna" Underbar film! Länge sen jag såg den :p Klockan är ställd på 7.00 gäsp* blir att lämna william på dagis runt åtta då får jag lite ensam till med felicia :D Och snart är lovet slut också då blir de att plugga så in i helvete! Och jag ska klarat! Ge mig lördag så jag kan få festa med dom underbaraste personerna ! Fan vad kul jag ska ha i helgen! Lixom felicia och jag är juh dom bästa party pinglorna :D Hah naevars men typ ! Pöss på er alla så hörs vi imorgon!

Onsdag!

Vaknade vid 10 imorse vart att slänga på sig lite kläder sen dra till farmor och farfar och äta köttbullemackor och korv! Mums! Sen så drog vi hem följde med robert och fellan till sopptippen och slängde massa skit! Sen så följde jag med felicia hem nu sitter jag dö trött och halv sover i hennes soffa typ! Får se vad man hittar på idag :) Nu ska jag gå ut och röka ! Bye bye

Skriva av sig

Ligger i sängen och lyssnar på musik och tankarna bara far iväg! Jag hade så mycket men förlora allt på en kort sekund . Jag Hade så mycket att förlora som jag inte visste att jag en dag skulle förlora ! En gång i tiden var jag den lyckligaste flickan , Men henne tog du med dig när du svek mig och stack! Jag kommer nog aldrig att bli samma flicka igen för den flickan visste inte vad hon gjorde. hon gjorde saker och tänte efter när de var försent! Men fyy fan så bra jag mådde den tiden . Men ibland måste man släppa allt och bara starta om på nytt! Saknar en viss person sjukt mycket men tyvärr så kommer den aldrig att bli den personen den en gång var. Minns du när de var du och jag mot världen? Jag minns de som igår . Men någonstans på vägen gled vi ifrpn varandra . En dag stog jag där utan dig vid min sida . jag kan inte längre låtsas som att allt är som förr . För de är långt ifrån de . Jag skulle behöva komma långt bort härifrån ett tag och bara få tänka och få reda på dom frågorna utan svar . Men de funkar inte så . Jag är fast i denna jävla skit håla.. Och jag hatar de ! Naae nu ska jag sova och hoppas på att allt är bättre imorgon!

Typ sjuukt gamla bilder!Loove yaa


Tisdag!

Vaknade vid 10 för att felicia ringde :p
Så vart att slänga på sig lite kläder sen dra upp till henne! Gäsp* Men vart pigg så fort jag fick se mitt allt (william) ! Beställde ett skal till telefonen idag också! Niice :) Tack finaste mamma! Blir snart att stänga på en film och bara chilla med felicia! Typ jag älskar mitt liv lite! ;D Somnade med huvud värk och vaknade med de också "/ Men nu börjar de släppa SKÖNT! Hoppas på att de händer något kul i helgen (y) För förra helgen sög hädt pung! Måste börja köpa julklappar snart också ! Usch! Pöss på er !

Typ

Guud så trött jag är märks att man ställt tillbaka klockan :p Sitter och snackar skit med fellan och kollar på när grabbarna hålls! Inte gjort något specillt idag bara chillat typ :) Kul att se att de är rätt så många som läser bloggen ändå:) Trevlans! Så puss på er lixom!
Nu ska jag pussa sönder min william ! hörs senare!

Måndag eller något sånt tror jah :p

Vaknade vid halv elva gick upp och tog på mig lite kläder sen vart de att följa med mamma till apoteket sen vårdcentralen :) Skönt att få lite ensam tid med mammis! Har precis ätit lite så nu kollar jag på hem till midgård ;) Fyy fan så bra! Snart kommer min fina vän felicia ner hit så blir att snacka skit med henne :) Trevlans!!
Nu blire att sminka till sig lite och slå in dom första julklapparna! Pöss så länge mina fina läsare!

Bebbe!

Idag kom min älskling hem åh fy fan så jävla mycket jag älskar den pojken! 
De går då fan inte att beskriva hur underbar han är! Men även dom utan hjärta skulle älska honom! Jag svär!
Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig min fina bebbe! 
Jag drömmer mig bort och somnar till ditt skratt och ditt fina leende! 
Finaste pojken ever asså! Finns inget finare än dig ! 
Du ger mig styrka när jag är som svagast ! Du ger mig kärlek när jag känner mig ensam! 
Jag älskar dig william arvidsson <3

Söndag eller något !

Varit en så rätt ok dag :) Vaknade vid tio / halv elva :) låg kvar en stund i sängen sms kolla fb och insta! Sen gick jag upp och snacka lite med mamma och dom :) sen åkte jag och mamma och köpte frukost till lilla mig (a)
Gick upp kolla lite en film men höll på att somna så kolla film med daniel och madde istället! Myys! sen spela jag bingolotto med mamma och lillebror vann inte ett skit! Buhu :(
Sen myys med syster resten av kvällen! <3 Love you! Och på onsdag blir de förhoppningsvis att träffa en vän jag inte träffat på sjukt länge! Ska bli riktigt kul! Men nu blire att slå lite i en vägg och få ut lite ilska sen sova! Sov sött allihop så hörs vi imorgon!

hell yaa

Vaknat flera gånger på morgonen bara för att man ställt tillbaka klockan :p såå trött tjeja!
Får se vad man hittar på idag blir nog att umgås med daniel och madde! Naae nu har jag ej tid med de här bye bye

Fuck you

Allt känns bara så himla jobbigt mår inte alls bra och jag vet inte varför jag mår så här jävla dåligt! Så svårt att prata med någon om de!
Allt känns bara så tungt som att jag bär på 60 kilo sten ! Kanske är de för att jag känner mig ensam .. Jag vet varken ut eller in längre!
Och så jävla trött på killar som ska ljuga en rakt upp i fejat! Killar som egentligen skulle bete sig som vuxna men beter sig som snorvalpar på 13 år! Snälla väx upp med er! De är bara sorligt! Jag trodde på dina ord dum som jag va så l** ja med dig! uch! Blää fyy!
men va gör de om 100 år ? De betyde inget och kommer nog aldrig betyda något heller! Du är bara en NOLLA som alla andra boys lixom! Nu blire att slå lite i väggen gråta lite . Måste få ut min ilska! Sen blire film/sova :) Pösss på er

Fredagar suger när man går på penicillin!!!

Varit en rätt så bra dag :) Mamms väkte mig runt halv tio gick upp tog på mig lite kläder sen drog vi till vimmerby för att hämta syrran sen hem igen :) Sen så tog ja de lungt gick upp och la mig och skulle se film men somna istället :p så vakna vid tre typ ;) SKÖNT! Va på kyrkogården idag och hälsa på fina marcus ! Guu saknaden är stor! Lilla vännen <3 Va uppe hoa teza en sväng på kvällen , Sen drog syrran och jag hem jag tog en dusch sen så drog vi på filmen "JAG SAKNAR DIG" gud vad jag älskar den filmen riktigt sorlig"/! Nu blire se en till film och hoppas på att inte behöva sova ensam inatt! Men lär nog bli så! Puss på er så länge

Mitt allt!

Jah kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig! 
Du är de finaste jag har och de finaste jag sett! När du tittar på mig och ler slår mitt hjärta en volt! Du ger min ork och lycka du ger mig enerigi för miljoner år när du skrattar ! Jag kan inte säga annat att jag älskar dig otroligt jäkla mycket min underbara william! Jag är tom utan dig ! Du fyllde mitt hjärta med lycka!

Jadu

Något som jag hatar är falska människor , Dom lovar saker dom en dag sviker ! Man säger saker till en person man blir osams och alla man sagt vet allt och alla! såna människor vill jag inte ha i mitt liv ! Nu blire måla naglarna lyssna musik och gråta ! Puss och hej

Yeah

Sitter och kollar på bonde söker fru med daniel och madde!Sen blire att kolla på filmen LOL! Hoppas på att den är bra! Var i ulrika en sväng förrut och hälsa på Farmor och farfar! Myyyyysigt! vii hörs senare mina fina läsare!
 

Ork..

Funderar på att gå och duscha men hittar inte orken till de märks att man inte ätit vettigt på 3-4 dar . Ska fan aldrig mer bli sjuk "/ hehe
Och inte kunde jag sova heller:p Hehe
Blir att hyra filmen LOL sen den verkar ass bra (: Menmen puss på er så länge! <3

Onsdag!

Nu vill jag bli frisk orkar inte vara sjuk längre!
Blir så jävla förbannad för jag skulle gått hela veckan i skolan men så vart de inte! Och halsen gör otroligt jävla ont! Och jävla fula hundar som inte är våra ska sitta här och glo å leva fan dagar in och dagar ut! Inte alls kul när man mår skit ! Jävla fittor är ni!Nu blire att försöka sova lite och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar!

Kan ej

Kan inte sova och halsen värker något enormt!
Trött på att somna ensam varje natt , jag vill ha dom där armarna runt mig som bara skriker trygghet & värme! Trött på att känna mig så ensam . Vill hitta den sanna kärleken inte bara hitta sorgen! Naae nu ska jag försöka sova lite och drömma mig bort !

Halsfluss och lätt öroninflamation mitt liv suger!

Var borta på vårdcentralen idag för att hela jäkla halsen svullnat igen och skit ont i öronen och de va som jag trodde halsfluss och lätt öron inflammation! Så ska gå på penicillin i 10 dar så de är juh jäkligt kul , or noot! Så tycker synd om mammis som har hört mitt gnäll i 2dar!För fyy fan så känslig jag blir när jag har feber helt otroligt tjuter nästan för ingenting! Hehe . Ligger nu i sängen och lyssnar på musik och bara tänker på allt som varit och hur underbart lycklig jag varit fast inte tagit vara på tiden som varit! Känns så otroligt skönt att inte ha dig kvar. Jag fatta inte hur dum jag kunnat va . Jag tyckte om dig när du stack och trodde jag skulle tycka om dig lika mycket om du kom tillbaka men jag hade fel de var bara ren inbildning! Så nu släpper vi de skakar av oss alla problem och väntar på att falla! Nu blire film och sova! Febern börjar avta också ellerr de för att jag ätit 40 tabletter idag! Puss mina FINA läsare!

Sjuk"/

Vet att jag varit dålig på att blogga men har gått och blivit sjuk. 
Så ska bort till vårdcentralen för har nog åkt på halsfluss och öroninflammation "/
Fyy fan så tråkigt! Skit hungrig är jag men jag kan verkligen inte äta "/ 
Fast tur att jag blev sjuk nu och inte nästa vecka för då har vi lov! 
Naae nu ska jag sova lite och vänta på att vårdcentralen hör av sig.

Helgen (:

Sjukt rolig helg har de varit i fredags vart de party hos teza! 
Riktigt lyckat kväll/natt/morgon! 
Igår vart de att bara ta de lungt och umgås med tanja! Va uppe en sväng hos fellan och snacka med finaste folket! 
Idag mår jag inte alls bra mår illa så i helvete vet inte varför"/ 
Men börjar bli van att må illa varje jäkla dag . "/ 
Blir snart att spela bingolotto med familjen! 
Och hoppas på att må man kan må lite bättre!
puss på er så länge!

Fredag!

Sitter nu och tar de lite lungt efter hårt arbete! ;) Ojoj!
blir snart att dra sig hemmåt och städa klart rummet och sova lite så man orkar mig kvällen/natten! Hoppas på en otroligt jävla rolig kväll med dom bästa så klart!
Läntar till att få ta på mig mina sköna , snygga skinnbyxor ;) ojoj! We all have a story to tell but only god can judge me! Happy fucking girl är vad jag är idag! <3

Toppen!

Varit en toppen dag idag! 
Fick upp vid typ nio väckte syrran tog på mig lite klädee och fick ut och tog en cigg! 
Sen så snygga jag till mig lite platta håret osv.. ;)
Sen kom mamma och hämta oss och sen gick vi och glodde lite i vimmerby! 
Riktigt mysigt vare , Älskar att umgås med er! 
Köpte ett par skit snygga skinnbyxor ojoj ;) Tack mamma! 
Sen så skjusa mama tillbaka oss till lägenheten hon följde med upp på en kopp kaffe! Sen så åkte hon! 
Så vi trog på en film (kommisarespäck) och bara chilla ! 
Sen så laga vi mat tills daniel kom hem :) 
Snällt av oss;) hehe 
Så åt vi lite sen typ slappa framför tv:n! 
Sen så drog vi tillbaka till kisa! 
Skönt att komma bort en dag från skiten! 
Juste köpte även en ny garderob så har hängt upp massa kläder och städat rummet lite med ine klar än! 
Nu blire film ! 
Sen sova praktik i mörra ;) 



Glad tjej hoppar i "säng" :)

Underbar dag har de varit dock ingen skolan idag heller menmen! 
Så är de när man inte kan sova om nätterna och vaknar med illamående och ont i magen.. Sov till typ halv tolv gick upp tog på mig lite kläder gick ner och vart att åka och handla med syrran och mamma! Sen efter de så kolla jag på filmem "allt för min syster" riktigt bra & sorlig film! Sen så åkte martin jag johan och madde ut till skogen och gick en sväng! Skönt att vara ute och gå! Kom hem åt lite sen trog jag madde och felicia och sola! I loveit! Riktigt skönt , sen drog g jag och madde till vimmerby för att umgås med daniel och sova här! Fy fan va bra jag mår i erat sällskap de kan vara helt knäpptyst men jag mår ändå toppen! Kärlek på er asså! Nuska jag sova lite upp vid nio imorgon *gäsp* för att mamma kommer mer i mörra så blir att gå o glo lite i v-by! kärlek på de! Nu säger en glad tjej nattinattti<!!
 

Pöss

Varit en otroligt slapp dag typ inte gjort ett skit bara tagit de lungt Va ute på en skogsrunda med syrran härligt! Nu blire att läsa lite så man blir trött! Börjar också känna att de är onödig att vänta på något man inte vet till 100 att den kommer tillbaka! De gör otroligt ont men snart orkar jag inte vänta på dig mer ..
 

Utkast: Oct. 16, 2012


Tjää

Vaknade i morse och mådde fruktansvärt illa och huvudet nästan exploderade! 
Så ingen skola för mig idag "/ Men imorgon tar vi nya tag! Skönt att få sova ut lite idag så vakna vid 11.20 typ :p Fått lite mat i magen så mu blire att kolla på sex and the city! Skit bra film! ojoj ;) Längtar lite till helgen också :p Hihi 
puss så länge
 

;D

Helt ok dag i skolan nu är jag påväg hem sköönt! :) Får se vad man hittar på idag men ska iallafall pussa sönder min älskling sen! Saknat honom i helgen! Men idag får jag träffa honom igen! Puss på er så länge :)  

Bim


Helgen (:

Varit en ganska bra helg fredagen mådde jag skit typ hela dagen och på kvällen bröt jag ihop totalt.. Lördagen vart riktigt lyckad satt och drack med fina personer trevlans vare! Sen så slutade de med att jag sov med felicia och de var bara för mysigt :D hehe . Idag har jag typ bara tagit de lungt hela dagen riktigt skönt  att bara ligga och glo framför tv:n med dom bästaste! Imorgon är de skola igen trååkigt! Men ska försöka att gå hela veckan .  Nu blire att dra på en film och sen försöka sova men kommer nog inte gå så bra eftersom jag mår pissdåligt! Kärlek är aldrig enkelt men jag är trött på att bara bli sårad och att killar tror att jag är en fucking leksak! 
Men tur att jag har min felicia som jag kan prata med  och som alltid ställer upp för mig! Älskar dig! Nu ska jag kolla lite på filmen för den verkar vara rätt bra!Godnat fina läsare! 

Helgen :)

Fyy fan så jäkla skönt att få sova ut :) Nu är humöret på topp men kroppen värker :p Blir att dra ner och se om de finns något gott att äta ;D
Igår så vart mest slapp framför tv:n!
Åkte lite a-traktor med felicia på kvällen kul :)
Så jag är nöjd med min fredag :)
Funderar på om man ska dricka lite idag ;)
En sak som jag stör mig på är folk som inte svarar på ens sms De gör mig galen! ;) Aja jag skiter i vilket just nu! Naae nu måste jag försöka ta mig ur sängen :)

<3 ..

Varit ute och gått en sväng och lyssnat på musik och tänkt! Riktigt skönt! Så de ska jag börja med varje kväll! Nu blire att bara slappa framför tv:n! Kanske slänger in ett inlägg sen!

Dagen :)

Åhh vad trött jag är ;D Varit en bra dag först stallet sen så åkte vi till hjärta till hjärta en sväng :) Sen hem och då kom fellan och robert :)
Fick hem min telefon idag men fick leta i brors bil för han hade gömt den :p Haha knäppo! Men hitta den nästa direkt! ;D Och kvällen får vi se va den bjuder på ;D Puss så länge .
Nu ska jag gå ut till garaget till dom bästaste!

Ibland


Livet är aldrig lätt och de blir inte alltid som planerat .
Ibland är de lättare att ge upp i stället för att kämpa!
Ibland är de lättare att glömma istället för att minnas!
Ibland är de lättare att gömma all smärta bakom ett leende.
Jag har förlorat dig en gång innan och de ska inte hända igen!
naae nu måste jag sova praktik imorgon!

Just say

Varit en underbar dag med felicia och william :) Ni är helt underbara och jag älskar er otroligt mycket!
Vet inte vad jag skulle göra utan er!
imorgon är de dax för praktik igen men blir bara två timmar imorgon , Sköönt de :D
Och en sak jag stör mig på är att veta att du din jäkla fitta är inne och läser om vad jag gör och skit !
Ge fan i mitt liv och skaffa dig ett eget! ;D
Nu blire se hundtricket med daniel och madde!
Humör har varit på topp hela dagen! Men nu börjar ilskan och alla tanka komma . Trött på att må så här om kvällarna!

Foto dag med finaste

Varit ute och fotat med felicia och william :) Jätte trevlig och mysigt vara :D
Jag :)
                                                               Jag och william <3
 

:)

Sköönt att vara ledig idag :)
Somnade typ vid 11 igår kväll enda dagen jag kunde vara uppe lite längre! :p Hehe .
Igår så var jah med felicia hela dagen och kvällen och kolla film och bara chilla :) Idag får ja se vad jag hittar på :)
Har färgat håret brunt också känns väldigt konstigt men jag vänjer mig väl om typ om 100 år :)Inte riktigt nöjd men men vad gör de om 100 år :p Nu blire garage häng med bror , martin , felicia och william <3 puss så länge!

Har tråkigt

Ditt namn? Michaela arvidsson
Födelseår? 1997
Hur Lång är du? 1.73
Spelar du något instrument? nopp med försöker lära mig gitarr
Dina första tankar när du vaknar? Skit dag
Vart befinner du dig just nu? Hos robert och fellan
Biter du på naglarna? ibland
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?  Vita
Har du några husdjur? Jaa
Är du singel? ja
Vem är snyggast? Finns många snygga
Vem vet mest om dig? Tanja ,Fellan
Vad vill du ha just nu? Barn
Ditt mål i livet? Har många mål
Rädd för? att dö ensam
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Vet ej
McDonalds eller Burgerking? Mcdonalds
Sjunger du? Kan hända
Vad har du för skostorlek? 38 - 39
Vill du gifta dig? Japp
Kommer du överens med dina föräldrar? jo
Din hårfärg? Blond men sitter med brun hår färg i håret nu :p
Skor du hade på dig idag? skor :p
Vad sover du i? troser
Kläder du har på dig? mjukisar och tshirt
Favoritårstid? sommar
Favoritmat och dryck? Wokgryta cola
Hur svarar du i telefonen hemma?
Hur svarar du i mobilen? beror på vem det är men oftast "aa hallå?"
Sov du ensam inatt? ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? Låg i sängen
Vad var det senaste någon sa till dig? Nu kanske din hårfärg matchar soffan :p
Druckit idag? Saft , cola
Vad är det för väder hos dig nu? Soligt
Är du oskuld? - Nej
Godaste glassmaken? Vene
Drömmer du mardrömmar? Jaa
Favoritklädsel? tajta jeans och linne.
Favoritgodis? Finns massa gott
Hur många kuddar sover du med?4
Längtar du mest efter just nu? Få barn
Vad luktar det nu om du sniffar lite? hårfärg
Saknar du någon just nu? Ja!
Snus eller cigaretter? cigaretter
Vill du ha barn? Japp!
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja
Är du blyg? beror på situation och folk
Tycker du att du har fin dialekt? Älskarn
Tycker du om fester? såklart om det är rätt folk
Tycker folk du är snygg? Jaaao
Har du använt någon hårprodukt idag? naaaj
Vad har du för planer till helgen? Inga än
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
En bra film? johan falk
Vem får en kram? nån
Vem får en puss? nån
Sprit, cider, vin eller öl? Allt
Hund, råtta eller katt? Hund. :)
Tycker du om din pappa? Älskar min pappa!
Drömplatsen att ha sex på ? Har massa Drömplatser ;) Men typ på en åker , på motorhuven;)



Oct. 09, 2012

Kollat på take shelter sjukt dåligt film! Men hade trevligt sällskap iallafall :) Skola imorgon men ledig på torsdag skönt de! :)
Blir snart att dra hem och se film och sen sova :) Hehe
Slänger nog in ett inlägg senare . puss så länge !

:D <3

Seg dag i skolan som vanligt .. men gick bara 2 och en halv timme idag sköönt de!! Sen när jag kom hem så drog jag upp till mina finaste (felicia och william) :) Har även beställt en ny telefon idag :) Tack finaste mamma! Bokat tid till solning nu vid halv fem också skönt!
Så nu ska jag bli lite brun :D
Puss mina fina läsare .
Ni får jätte gärna ge lite förslag på vad jag kan blogga om :P
Börjar bli tråkigt att bara blogga om vad jag gör om dagarna :P

Oct. 08, 2012


Varit en underbar kväll i garaget med felicia och brosan! Jag mår alltid bäst i erat sällskap , allt känns bara så himla tryggt när jag är med er! <3 Älskar er !!! En person sa något till mig som fick mig att tänka till .. Jag vet ej vart jag har dig längre eller om jag kan lite på dig .. En äkta vän ser smärtan bakom ett fejk leende..
En vacker dag vaknar du upp och inser att personen du trodde skulle vara där för dig för alltid inte finns där längre ..
Det gör ont men sanningen gör juh oftast ont!
Nu säger jag godnatt skola imorgon!



:)


En trevlig dag hos farmor och farfar!
Riktigt Chill dag har de varit :)
Så nu ska jag hitta på något roligt att göra :) Blir att gå ut och gå en sväng sen . Funderar också på att färga håret mörk men vet ej om jag vågar de :p hehe
Puss så länge

The best place on earth!


johnie <3
Såå otroligt jäkla vacker <3




Vi är bäst :D



The best place on earth !




Bästavän!




Pörr!

Helgen!

Underbar helg med bästavän!
Fredag var de en lugn dag , lördagen vart de lite party ! Och idag har jag mått skit hela dagen typ :) Hehe .
Ledig från skolan imorgon så blir att åka upp och hälsa på farmor och farfar! <3
Och jag måste bli bättre på att blogga!
Men lovar att de blir de ändring på när jag får min nya telefon! Nu drar jag på en film och bara myser sen drömmer jag mig bort till the best place on earth!

Oct. 04, 2012

Förlåt för att jag gör dig besviken hela tiden .
Förlåt för att jag inte är dottern du önska du hade .
Men de är inte lätt att stå ensam på den långa vägen .
För jag står här med frågor utan svar!





Goodddnattt!!!!

Naae nu ska jag sova lite för i morgon blire att vara barn vakt en stund! Men jag klagar ej älskar att umgås med bby! <3
Och börjar även må MYCKET bättre!
Fick ett sms idag med en fråga som jag inte kunde svara på .
Vilket jag gått och funderat på hela dagen efter de och fortfarande inte kommit på varför .
Godnatt nu ska ja sova och hoppas jag vaknar upp med svar imorgon;)

Vänskap i över 7 <3


Sjuukt gammal bild på mig & bästavän!




Jag och bästavän <3



Du är de finaste jag har<3



Bästavän <3




Sjuuk jäkla kväll/natt/morgon ;)
Bara vi vet vad som hände!



Jag kommer alltid finnas vid din sida bby! Jag älskar dig otroligt!


Oct. 01, 2012

Mår sjuuukt bra! Är sjuuukt lycklig!

Mina kort ligger i dina händer!


RSS 2.0