Bästavän

Jag älskar dig felicia! Hehe rolig kväll

So happy

Känner mig mycket bättre idag :) Sköönt de för så jäkla tråkigt att vara sjuk! Men blir bara att ta de lungt idag med tror jag :) Har kollat på one tree hill lite :) Och ni som inte sett den serien måste kolla på den sjukt bra! Nu ska jag städa lite ;) Men vi hörs senare! Pöss och Kram!

Världens äckligaste dröm! :( :(

Jag drömde att de var sista dagen i skolan då jag ville ta med william till skolan för att vissa hur underbar han är . En kille som heter daniel följde med för att kunna ta hand om william när jag var på lektionen. Och min skola låg precis jämte en å . Mamma kommer för att hämta mig hon berättar vad som har hänt att dom hittat daniel död i ån och william har dom inte hittat än . Jag bryter ihop totalt . De blir massa möten med polis och skolan . Sen när vi går i trappen så ringer mammas telefon och då hör jag min älskling röst han är där någonstans bakom dörrana . Han börja skrika och skratta som han alltid gör när han ser någon han känner igen eller hör. sen vakna jah upp med en blöt kudde gud vad jag tjöt . Jag vill aldrig förlora dig william ! Jag älskar dig sjukt jäkla mycket!

Godnatt :D

Sova lite nu tror jag :) Blir ingen skola i morgon heller och har fått feber nu igen .. Men fredag går jag även om jag är skitdålig! Får inte missa mer nu! De är nu framtiden bestäms om man får den utbildning man vill . Och ja ska lyckas med mina betyg! Godnatt så hörs vi i morgon! Och ni som läser får gärna kommentera om de är något ni undrar & så . :D :D :D

Fråga utan svar

Du sa att du var glad över att jag träffat en annan men varför kom du då tillbaka och spela ditt spel och låg med mig för? Jag grät rätt mycket den kvällen då jag förstod att jag inte var kär länge jag var bara rädd för att vara ensam.. Du blev en annan person inte den som jag älska.

Missing

Jag minns hur rädd jag var för att du skulle lämna mig . Men ändå saknar jag att ha dig vid min sida för allt var mycket lättare då . I miss you p.

Saknad!

Ligger i sängen och tänker tillbaka på hur allt var förr. Saknar den jag var förr saknar stunderna tillsammans med dig saknar att vara glad jämt! Varför ska allt förändras så fort för ? Säger bara en sak att passa på att njut när allt är som härligst för ibland tar de slut för fort! Och är väldigt glad över att ha min felicia för man vet att man kan berätta allt och att destannar där! Älskar dig! Nu ska jag kolla på one tree hill pch bara mysa!

Börjar bli frisk :D

Börjar bli bättre nu :) sköönt de för orkar ej vara mer sjuk . Och måste verkligen ta tag i skolan för de är nu de gäller! Just nu sitter jag och pratar med finaste felicia ! Och du bloonddie ge fan i mig för annars kommer du hamna i helvetet! Biitch!

Sjuk..

Mår inte alls bra ligger i sängen med feber huvudvärk halsont hosta och förkyld ... De kan inte bli värre.. Men helgen har varit underbar . Var på rix fm i fredags med bästa! På lördag tog vi de bara lungt åkte lite moppe och snacka typ! Söndag vart de också lungt men gjorde något dumt att åka moped i spöregnet i t-shirt!! Och de får ja lida för! Men nu ska ja försöka sova lite! Godnatt! Och jag ska försöka bli bättre på att blogg ja lovar!

William<3

Du är som mina lungor jag behöver dig för att kunna andas! Du är som mitt hjärta jag behöver dig för att leva! Jag älskar dig något otroligt! Älskade unge william arvidsson!

Godnatt!

Ligger i sängen och kollar på one tree hill och bara har de bra (: Skola imorgon så kanske bäst att försöka sova lite :) Och imorgon på kvällen blire nog rix fm festival med finaste mamma och bästavän ! De är svårt att ha dig så långt bort , att inte kunna träffa dig när man vill .. Men jag älskar dig och de finns ingen som du gumman <3 Du & ja föralltid! Funderar på att tatuera mig den här månaden som kommer men inte säker än vart eller vad! Godnatt imorgon kommer nya äventyr! Kärlek till er!

Godmorgon!

Vaknade vid kvart över 7 och kunde inte somna om så jag trog på one tree hill så har kollat på några avsnitt! Nu är de nog dax att hoppa ur sängen och görq något än att ligga här :) Hehe . Får se vad dagen bjuder på . På väldigt bra humör idag med så detta blir nog en bra dag :) Puss på er så länge<3

Funderar

Ligger i sängen och funderar på hur min framtid kommer se ut . De jobbigaste är att man bara kan drömma för man vet aldrig vad som händer . Och jag vet att jag misslyckas ibland , men de måste man för att lära sig! Jag kommer vara lycklig så länge jag kan få barn , en pojkvän , ett hus och gifta mig! Men jag är ung så de där tar vi sen . Att misslyckas är bra för då lär man sig till nästa gång! Nu ska jag drömma mig bort till sagornas place! Godnatt kära ni!

..

För länge sen så träffa jag en kille han var några år äldre än mig . Jag blev helt förälskad i honom. Och jag gjorde ett fel att växa upp för tidigt för hans skull jag trodde att han skulle gilla mig mer om jag bettede mig mer som honom . Jag satsade allt , La alla korten på bordet! Sen så svek han mig . Jag började må riktigt dåligt i en lång period . Sen så börja jag må riktigt bra , Nu börjar jag må sådär dåligt igen . (inte pga detta) Och jag lärde mig hantera de, Men jag har glömt bort . Och inte lätt att göra något åt de när man inte vet vad man mår dåligt över . Vet ej varför jag skrev ut de här . Men kände bara för att skriva av mig litw .

!!


Vet inte vart ja har dig längre

Jag saknar dig jag hatar dig . Vet varken ut eller in längre.. De ända ja vet är att jag saknar att ha någon som dig . Saknar att ha killen jag vet är en skitstövel men ändå våga hoppas & tro på han! Vilken piss dag! Och vet inte vart jag har mina vänner längre? Men ensam är alltid starkast!

Niice

Nybäddad säng så jävla niice! Nu blire film med syrran sen sova :) Skola imorgon! Puss ;)

Första skoldag :)

Första skol dagen , Hehe sköönt! Juste i lördags var jag på rockabilly fest i kisa parken :) Riktigt kul! Nu ska jag laga lite mat :) Puss så länge!

Just a

Jag minns de så väl . Allt började när min bästavän flyttade , de var alltid hon och jag i skolan . Så när hon drog stog jag där helt ensam . Jag slutade gå till skolan och de var då de började . Fick sms om att jag var feg för att jag inte gick i skolan . Fast dom visste inte hur jag mådde under den perioden mådde jag riktigt dåligt inte bara pga detta utan massa annat. Sen så blev de värre dom började på peka saker om min kropp om att jag hade för små "bröst" och massa. Jag tog åt mig för jag har aldrig gillat mig kropp. Jag bytte skola, och idag står jag här ska snart börja nian och jag har lärt mig att älska mig sjäv inte bry sig om vad folk säger för dom är bara avis. Jag lyckades att ställa mig på egna ben och ta tag i skiten . Jag älskar mitt liv min familj & vänner . Men jah är glad för detta är ett skäll till att jag är den jag är idag . Jag ska gå ut nian med toppen betyg medans alla andra kommer kvävas på värgårds skolan :D

Sjuk..

Ligger i sängen med feber och huvudvärk .. Men tur att jag har min älskade one tree hill <3 Bara de att ja är så känslig när jag har feber så hela kudden är blött pgv alla tårar.. Men iallafall haft rn underbar dag i ullared :) Handlade massa skit för 3500 om inte mer . opps eh mamma betalt ;) Tack för de finaste mamma! Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv "/ hihi Kanske blir ett blogg inlägg innan jag ska sova!Puss

Smile!

Klockan ringer om 3 timmar godnatt!

:)


Fiint!

Precis kollar på "rånarna" Riktigt bra film :) Nu väntar jag på att min kära syster ska komma hem :) Och imorgon blir de ullared åhh jobbigt att gå upp kloxkan fyra .. Men de blir nog en kanon dag :) Har även tänkt på att jag har förändras rätt mycket . Förut var jag den som inte visste vad som var rätt elle fel . Tänkte inte innan jag gjorde saker (: Men rätt sorligt ändå för de var roligare förr . :D haha Tror jag är riktigt sjuk för jag längtar faktiskt lite till skolan :D haha Men nu ska jag snacka lite med syrran och sen duscha . Blir nog ett inlägg innan jag ska sova! Puss

Fin dag :)

Vaknade vid nio av att fellan ringde och fråga om vi skulle ses en sväng :) Satt och prata lite skit i köket medd mamma och fellan :) Sen så åkte vi och handlade och åkte till banken för att fixa ett kort till mig :) Srn åkte vi och hämtde william på dagis , Sen körde vi hem dom :) Låg en liten stund i solen, Nu blire att ta de lungt :) Puss på er

Hehe

Ligger i sängen och kollar film och bara har de bäst! Inte mått så här bra på länge :) Måste bara säga att de är väldigt sorligt att de ska drabba 5 andra personer eftersom vi är osams . Men men jag orkar ej lägga mer enerig på de . Och bara larvigt att inte komma hit bara för de . aja . Dagen har varit helt underbar , Gick upp åt lite sen kom min älskade william och felicia. William var jätte trött så tog mes honom upp så sov en stund . Känndes helt underbart att ha dig sovandes på bröset igen. Åh är helt förälskad i den ungen! Sen så umgick jag lite med mamma gick till kyrkogården åt glass och snackade . Alltid lika trevligt . <3 Älskar dig mamma. På torsdag drar jag mamma och syrran till ullared ska bli riktigt kul! <3 Men nu ska jag se en film och sen sova<3 Godnatt . Puss på er alla som läser . Kul att se att de är rätt många som läser .

"/

Vart på kyrkogården en sväng . Känns helt sjukt att de är 2 år på söndag. Tiden har gått för fort .. Döden är de värsta jag vet . Men tyvärr är de så att man födds lever och dör . Jag saknar dig marcus och ja vet att du har de mycket bättre där du är. . Ja saknar dina skämt ditt leende jag saknar allt med dig <3

Städa!

Precis ätit mat , gott :) Nu blir de att städa rummet och byta sängkläder de behövs! :) Haha , :) Får se vad man hittar på ikväll :) Men vi hörs nog senare! puss

Godmorgon!

Vaknade vid 10 gick upp så skulle mamma åka och handla så följde med henne :) Har precis ätit lite , Så nu blire att gå ut i solen :) Puss hej!

Story of my life

Jag saknar att känna tryggheten jag kände när du låg jämte mig , att bara höra dina andetag gjorde mig så lugn. Ha något att hålla om när man vaknar mitt inatten och har drömt en hemsk dröm. Bara ha någon som finns där när man behöver . Jag vet att de vi gjorde svek många men de fick mig att må bra . Jag saknar den tiden, även fast ja hatar dig . Men den tiden har jag glömt . Minnena blir bara svagare svagare för varje dag som går . Jag vet att dom finns någonstans men jag vill ej minnas . Men den tiden är bara ett kapitel i boken .

..

Ligger i sängen och kollar på wallander! Och måste bara säga att mitt humör tar snart slut . Fan lär er ta hand om era hundar än bara lämna bort dom! (bara två personer detta handlar om) hehe Aja puss

:)

Vet att jag inte bloggat på ett tag men inte haft tillgång till internet och tyvärr funkar de inte genom mobilen .. :)
Men har haft en perfekt helg på high chaparal med familj och vänner måste göras om!
Och på torsdag blir de att dra till ullared med värdens bästa mamma!
Sen på måndag börjar skolan känns faktiskt helt ok :)
Men skulle juh inte göra något om sommarlovet var lite längre :)
Men nu ska jag leka & gosa med min william och så klart umgås med finaste felicia!
Mår riktigt bra idag  nu känns de som att pussel bitarna håller på att falla tillbaka på rätt plats igen :) Puss så länge :*

Underbar kväll :D



Ligger i soffan och kollar på barnkanalen och bara njuter!
Sjukt rolig kväll igår :)
Satt utepå kvällen tills myggorna bet ihjäl oss då trog vi in till syrran :)
Får se vad man hittar på ikväll (:
Blir nog att åka till High chaparral och skara sommarland i veckan eller nästa vecka med familjen! mysss!
Du gör mig lycklig! :D
Puss på er alla som läser bloggen :)

Ute kväll :)


PÖRR!!




Don`t cry say fuck you and smile!

Badat!

Kom hem precis har varit och badat skönt :D haha
Nu blire att beställa pizza mm gott :D
puss på er


Yeah




Du får mig att må bra .

Sjukt bra kväll!

Sjukt rolig kväll igår :) Men lite synd att tältet sluta så tidigt :P
Hehe men vart att gå hem och fortsätta partaya med  trevligt folk!
Precis ätit lite frulle med tobias och madde så nu mår man toppen igen! ;D
Och ikväll kör vi igen !! Puss på er!

:)

Tackat nej till samlag: ja

Hånglat med nån riktigt ful: Jaao
Hånglat med fler än 50 pers: njja vet ej
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: ja
Gjort något riktigt dumt: ja
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Varit nykter på nyårsafton: ja
Åkt ambulans: Haha när jag föddes :P
Har du gjort något olagligt: ja
Fått din mamma att gråta: ja
Blivit polisanmäld: ja
Slagit ner någon: ja
Skämts över dina föräldrar: ja
Skämts över dig själv: ja
Sagt jag älskar dig och menat det: ja
Bråkat med din pojkvän/f.d: ja
Tar du droger: nej
Dricker du: ja
Vilka kläder sover du i: trosor
Vad hatar du verkligen:  Vänner som går bakom ryggen & killaar som leker!

Varit kär: ja
Har du varit kär i någon du inte haft en chans på: jo
Är du ensam nu: nej
Vill du gifta dig: JA (a)
Vill du ha barn: jAPP !
 
Senaste personen som:

Sov i din säng: Tanja
Såg dig gråta: vene
Fick dig att gråta: vene
Skällde på dig: Minns ej

De senaste 48 timmarna har du:
Gråtit: ja
Kramat någon: ja
Pussat någon: japp
Köpt någonting: japp
Sjungit: ja

Har jag:
Digitalkamera: ja
Telefon på rummet: nej
Husdjur: ja
Bra kompisar: bästa
Tar du receptlagda mediciner: Nopp

Kärlek Och Sånt:
Hur gammal var den äldsta du kysst: vet ja ej
Hur många har du varit riktigt kär i:  vet inte

Vad tycker du om kärlek:  underbart oftast
Har du flashat/strippat någon gång: Haha jaa
När kramade du någon: idag
Saknar du någon speciell person: ja 
Kan man vara vän med sitt ex: ja
Har du svårt för att bli kär:  ne
När kysste/hånglade du med någon sist: Haha kommer ej ihåg;)
Ångrar du det: Jaao

Fyra frågor om förhållanden:

Är du singel? -yes

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nja

Hur många har du varit kär i? - vene

Är du kär just nu? - nej

 

Tio frågor om dig själv:

Namn? -  Michaela anitha inger arvidsson 

När fyller du år? - 9 september

några piercingar? -  öraT

Vilken årstid är bäst? - sommar

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -  vakna upp med någon

Man tycker om

Vad tycker du mest om hos dig själv? - Inget

Vad är du bra på? -  Att göra bort mig

Vem älskar du mest på denna jord? - vänner och familjen 

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon

 

Tio frågor om dina vänner:

Vem vet allt om dig? - Tanja

Vem är den roligaste av dina vänner? - alla

Vem är snyggast av dina vänner? - alla 

Vem är mest partyprisse? - Felicia

Vem är den du helst har filmkväll med? -  Madde

Vem av dina vänner är mest "evil"? - tanja

 

Tio frågor om din familj:

Vem står dig närmast? - Mamma

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja

Vem är farligast i din familj? - Mina lillebröder ;)

Vem är roligast i din familj? - pappa

Vem är coolast? - jag

Har ni något husdjur? - Ja

Vem har du mest gemensamt med? - mamma

Vem står för underhållningen? - alla typ

Vem sover du oftast med? - själv

Roligaste kvällen med familjemedlem? Vene

 

Tio frågor om idag:

Vad har du gjort? - Inget typ :D

Har du varit glad idag? - sådär

Har du varit ledsen idag? - Japp

Har du gjort något bra idag? - nja

Vad ska du göra nu? - Sminka mig

Har du gjort något dåligt idag? - Jaa

Har du duschat idag? - Japp
Är du trött nu? - Lite
Vad händer imorgon? - Blir nog att åka till gamleby

Trivs du i skolan? - ne

Har du varit i skolan idag? - Nej

 

Annat:

Hur mår du just nu? - sådär

Har du piercat dig? - ja

 

Telefon/mobil:

Vem ringde dig senast? - Mamma

Vem ringde du senast.: Mamma

Vem sms:a dig senast? - ..

Vem sms:a du till senast? - ..
 

Kärlek:

Är du kär just nu?nejj

Har du kysst någon idag? - Ne

Har du ett förhållande? - ne

När går gränsen vid otrohet? - kyss

Är du romantisk? - kan väl om jag vill

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - ne

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja

Vad hette din första flickvän/pojkvän? - ..

Hur länge höll det? - månader

Hur länge var ditt kortaste? -vene

Hur länge var ditt längsta? -   Vene

 Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - SINGEL!!

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej

Är du en bra pojk/flickvän? - ..

Vem sov du senast bredvid ? - TANJA

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - ..

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållende med? -  ne

När fick du din första kyss? - Minns ej

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 18 - 20 :P


Jag & min fina syster!




Tjatja bloggen ;) Precis duschat så blir snart att sminka sig lite för ikväll blire party!
Kommer nog bli kulit :D haha
Mår riktigt bra idag , tur att jag fick träffa min bebis idag så man fick lite enerig!
Älskar dig william arvidsson!

Puss på er som läser bloggen! ;)

Until we meet again




Those special memories of you.
Will always bring a smile .
If only i could have you back .
For just a littel while .
Then we could sit and talk again.
Just like we used to do.
You always meant so very much
and always will do too!
The fact that you`re no longer here .
Will always cause me pain!
But you`re forever in my heart until we meet again!

Happy





Jag är bara din flicka!

Godmorgon :)

Vaknade för ett tag sen nu sitter jag och kollar på tv :)
Fick träffa min william idag och pussa sönder honom!
Åhh saknar honom sjukt redan..
Får se vad dagen bjuder på!
Puss på er så länge!


;)





PUUUSSS GOOODNATT!

:)




Va dig själv annars finns de ingen som dig

Sov Time!

Ligger i sängen och kollar film :)
Dagen har varit helt underbar glömt bort hur kul man har med dig och hur bra du får mig att må puss på dig felicia!
Och imorgon är de "torgfest" och på lördag blire nog att jag drar till gamleby och festa! :)
Kan nog bli kul!
Arton dagar kvar sen börjar skolan ..
Vlket jag HATAR!
Men nu blire att kolla klart på filmen sen sova för klockan är ställt på nio !
Godnatt!
PUSS <3



:)

Sitter och äter just nu med familjen! :)
Sen blire att hitta på något roligt med felicia!
I miss you!

<3



fINASTE FELICIA!

:)

Sitter i köket med syrran och bästavän och snackar lite skit ;)
Blir snart att dra upp till bästaste felicia och umgås med henne!
Ska bli kul för de var juh ett tag sen sist!
Och imorgon är de torgfest så blir att dra dit en sväng sen får man se vad kvällen bjuder på!
Pusssss!!

<3333


<3


"/

Såg att de var den första aug idag och fick lite panik om 19 dagar börjar skolan!
Vill inte tillbaka till skiten!
Hatar skiten och kommer alltid göra!
Men men bara gilla läget! (;
Förövrigt så mår jag mycket bättre än jag gjorde igår..
Nu blire att dra ut en sväng med bästaän! <3




Försöka

Tänkte försöka börja blogga och se hur de går.
Denna blogg kommer handla om allt från A till Ö!
Just nu ligger jag i sängen och kollar film!
ska snart sova lite tänkte ja!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0